Letar samarbetspartner (AD/Grafisk form)

Det snurrar på för Grundform :-) Som enpersonsföretagare kan det vara svårt att få tiden att räcka till när projekten krockar. Letar därför efter samarbetspartner (AD/Grafisk formgivare) som har eget företag/kunder, och som dessutom letar efter kontorsplats.


Jobbar du hemma med egna kunder och har tänkt leta efter kontorsplats, eller vill byta kontor? Det finns just nu ledig plats där jag sitter på Riddargatan 17 (bilder). Att sitta på samma kontor skulle underlätta för ev samarbete; man lär känna varandra och det blir betydligt lättare att bolla idéer om vi sitter på samma fysiska plats.


Även om den typ av samarbete som jag beskriver ovan, är det jag helst önskar är även andra typer av samarbeten välkomna. Eller kanske sitter du nu på byrå och funderar på att starta eget?


Hör av dig!


Soliga hälsningar

Alexandra