Case:
Smarta samtal

Typ av uppdrag

Grafisk profil från grunden
Helt ny och fullständig grafisk profil.

Idag hjälper Grundform Smarta Samtal med utskick av inbjudningar till event och nyhetsbrev i MailChimp samt att uppdatera webbplatsen och synkronisera publicering i olika kanaler inför kommande evenemang.

Om kunden

Kund:
Smarta Samtal

Verksamhet:
"Vi gör vad vi heter." Frukost- och paneldiskussioner, podcasts och moderatortjänster.

Kundens kunder:
Företag som vill skapa event med djupare mening.

Antal anställda:
C:a 5 st

Referens:
Mia Odabas, grundare och VD   |  info@smartasamtal.se

"Grundform och Alexandra har följt Smarta Samtal sedan vi föddes. Att ha en sådan web-förälder känns fantastiskt – och har varit helt nödvändigt för oss när vi svajat oss fram i tillvaron som nystartade bolag ofta gör. Grundform har alltid fått börja med blankt papper men har direkt förstått själva grundtanken med Smarta Samtal, och på ett snabbt, effektivt och kommunikativt sätt visat hur vi får ut maximalt av oss själva i både logga och webblösning.

Att jobba med någon som är så snabb och proffsig som Alexandra, och så konstruktiv, kunnig och pedagogisk som Klas, har gjort Grundform till något mycket mer än bara en vanlig leverantör. En stadig hand att hålla i när vi nu växlar upp vår verksamhet och ska sprida smarta samtal över världen."


Mia Odabas
Grundare och VD

Bakgrund / BRIEF

När Smarta Samtal startades fick Grundform göra den grafiska profilen inkluderat hemsidan, med tillhörande webbshop för försäljning av biljetter till kundens publika evenemang.

Behovet bestod av en stark grafisk profil med ett starkt manér till eventgrafik och foton för företagets olika tjänster – soffpaneler, podcasts, etc.

Det fanns också ett behov av att på ett så automatiserat sätt som möjligt selektera olika målgrupper och skicka dem riktade inbjudningar och uppdateringar via e-post.

genomförande

Den grafiska profilen och hemsidan togs fram enligt Grundforms standardprocess.

När Smarta Samtal ska genomföra ett event infogar Grundform deltagare och annan information i väl utarbetade mallar för olika kanaler – webben, sociala medier och e-postutskick. Smarta Samtal slutjusterar och publicerar själva kommunikationen när allt är klart.

Grundform preparerar också e-postverktyget MailChimp så att rätt utskick går till rätt segment i Smarta Samtals adressregister, samt verifierar de utskick som Smarta Samtal själva satt ihop i färdiga mallar.

I anslutning till att ett event avslutats publiceras materialet synkront i form av filmer, foton, deltagarlistor och annat på webben och i sociala medier.

Resultat

Den grafiska grunden har på ett mycket bra sätt mött upp för alla uppkomna situationer och behov som uppstått längs vägen.

Smarta Samtal framstår som lika professionella och uppstyrda som deras paneldeltagare ofta är framträdande i samhällsdebatten.
 
loading...

Det här är vi lite extra stolta över med detta projekt

Samarbetet är ett ovanligt bra exempel på hur det alltid borde fungera. Personer som är fantastiska på att skapa bra innehåll lämnar med varm hand över själva förpackningen av detta till personer som är duktiga på det, inklusive att se till att tekniken under huven fungerar enligt förväntan.