Nu är det dags igen att se över och vårstäda webben! Behöver informationen uppdateras?
Har ni nya medarbetare eller har några slutat?
Nya bilder vore kanske inte så dumt att lägga till?

Kanske är din hemsida gjord med de "gamla" mallarna, och du har sett de nya, moderna och breda som nu finns att välja på? Vill du byta, men vet inte riktigt hur man gör?

Vi hjälper dig gärna och har många bra idéer hur ni kan lyfta er webb ytterligare ett par snäpp!

 

Erbjudande till er med Hemsida24-abonnemang!

För 6.900 kr ex. moms ägnar vi en heldag till att fokusera på er hemsida.

Exempel på vad du kan få:
 • Byte av mall
 • Förslag på nya bilder
 • Översyn av generell layout
 • Byte av typsnitt
 • Länkar
 • Och annat vi hinner med
Givetvis utgår vi alltid ifrån dina önskemål och visioner.
 
Här hittar du exempel på tidigare webbstädningar:
> PIMA
> Agneshill
> Telematch

 

Är du redan kund hos Grundform med Hemsida24-abonnemang?

Samma info som ovan - med det lägre priset 5.900 kr exkl moms.


Har du ännu inte din hemsida i ett av de mest användarvänliga verktyg på marknaden?

Då hjälper vi självklart dig med flytten! Vi erbjuder just nu 20% rabatt på en överflytt och ny design av din befintliga webb. Kontakta oss för mer information och en offert!
 

Vill du också komma igång med din sökmotoroptimering, utan att det blir ett för stort projekt av det?

För 2.000 kr exkl moms, får du följande:
 • Feedback på strukturen på din hemsida
 • Feedback på hur dina olika sidor är uppbyggda
 • Lösningsförslag om det finns förbättringspotential
 • En lathund för hur du jobbar med sökmotoroptimering i Hemsida24
   

KONTAKTA OSS

Tusen tack för kanonfin insats!!


Maria Lundqvist,
ägare och grundare av Cake Me Happy
Maria kontaktade oss för att få hjälp med en uppdatering av utseendet på sin webbsida (som hon själv gjort i verktyget Hemsida24). Hon ville att webben skulle lyfta fram de unika tårtor och bakverk som hon skapar för alla tillfällen.

Grundform bytte mall till en bredare som gör att bilderna framhävs på ett bättre sätt. Vi såg över navigeringen för att underlätta för mobil- och surfplatta, samt såg till att form, typsnitt, färg och andra element gjorde sidan till en aptitlig enhet.

2014 gjorde Grundform logotyp, grafisk profil och webb till nystartade företaget Smarta Samtal. Under hösten och vintern har de populära frukostsamtalen (5 st hittills) filmats och fotograferats - webbsidan behövde därför en annan struktur för att visa detta bättre, samt även ett generellt lyft av sidans layout. 

Mia Odabas skriver på Facebook:
"Ny superfräsch kostym på vår hemsida www.smartasamtal.se Tack Alexandra Németh med gäng för fantastiskt bra jobb!"

Vi har världens bästa kunder & samarbetspartners!

Ja, det känns faktiskt så när vi summerar året som varit: vad mycket spännande, utmanande, klurigt, givande och roligt vi fått vara med om – tack vare att vi har världens bästa kunder och samarbetspartners!


Extra speciellt att merparten av våra kunder dessutom är företag som vi fått följa från embryo, till de första stapplande stegen, till att glädjas med över första stora ordern och sedan finnas till löpande som deras grafiska högra hand.  

Det har hänt en hel del även hos oss på Grundform, där vi går från klarhet till klarhet i samarbetet mellan oss tre, rollfördelningen och nya spännande idéer inför nästa år.

Just det, rent praktiskt kommer vi att försöka ha så mycket ledigt som möjligt över jul och nyår – för att ladda batterierna ordentligt. Givetvis kan ni nå oss på mejl om något akut skulle dyka upp.

Vi hörs och ses nästa år hälsar
Alexandra, Klas & Marie!


 

UNICEF/Pelle Bergström UNICEF/Pelle BergströmI år är det inte tanken som räknas.
Det är julklapparna.
Därför har Grundform i år skänkt pengar till Unicef.

Nu har vi uppdaterat vår portfolio med några av de senaste grafiska profilerna vi gjort.
Se närmare på dem här >>
loading...
Telematch arbetar med att sälja fiberanslutningar, bredband, tv och telefonitjänster till privatpersoner på uppdrag av operatörer, energibolag och stadsnät.

Martin Weibull, VD på Telematch kontaktade oss med en önskan om att få deras webbsida uppdaterad. De ville ha en enkel, men professionell, design som snabbt skapar en relation med besökaren. 

Grundform ändrade hela layouten och lade till en ny navigering, bilder, bildspel, kundreferenser och gjorde en generell översyn över webbsidans upplägg. Dessutom fick den befintliga logotypen med en enkel justering ett modernare utseende.

– Stort tack! Vi är mycket nöjda med den hjälp vi fått av Grundform, säger Martin.
 

Diana Lahdo är Sveriges mest inspirerande och varmhjärtade instruktör – allt hon gör andas hälsa, inspiration och glädje.

Tidigare drev hon sitt företag via namnet Zumba-Fun, men eftersom tjänsterna och klasserna är så mycket mer än så (och kommer att utökas ytterligare) har nu Dianas egna namn lyfts upp som ett varumärke.

Uppdraget bestod av logotyp, webbsida, trycksaker m.m.

> Gå till hemsidan dianalahdo.se

Man BLIR hemmablind. Sitter på sin kammare och harvar. Tänker att: Jag SKA ta tag i min hemsida och se till att den är snygg, enhetlig och aptitlig. Jag ska bara...

Är det nånting vi på Grundform har lärt oss, är det att man ska göra det man är bra på. Vi är bra på hemsidor och grafisk profilering. Under de senaste 6 åren som vi har jobbat med verktyget Hemsida24 har vi skapat 57 hemsidor.

Har ni uppdaterat er sida på sista tiden? Eller kommer ni inte riktigt ihåg hur man gjorde det? Låt oss hjälpa er!

Under en heldag hos oss på Riddargatan 17 justerar vi er sida till toppskick efter era önskemål och behov.
4 500 kr (exkl moms)

Välkommen att kontakta oss!
Glada hälsningar från Alexandra, Marie & Klas

Hör av er direkt, så ringer vi upp!

"När jag får en förfrågan som berör både grafisk form och mat, dvs två av mina stora intressen - då är det klart att jag bli intresserad!"

Alexandra Németh på Grundform har gått in som delägare i ett nytt spännande projekt, Home Dining Club AB, tillsammans med bl.a Henrik Larsson som huvudägare.


I sommar öppnar Sveriges första riktiga klubb för alla riktigt matintresserade!

Bjud hem nya vänner på middag och få betyg och omdömen på din kokkonst. Håll arrangemang för små och stora grupper. Ta betalt eller bjud! Det är upp till dig. Du kanske har den bästa Paellan i hela Stockholm. Varför inte låta folk få komma hem till dig och prova den?

Eller så är du bara intresserad av att läsa recept, eller äta hos andra. Upptäcka nya kulinariska höjder och lära känna andra lika matintresserade.

Det här är tjänsten för dig!

Senaste nyheterna

Arkiv