Funqwear.se nu live!

Grundform anlitades för att helt göra om www.funqwear.se - kunden önskade en lätthanterlig sajt, med möjlighet att själv lätt uppdatera innehållet. Grundform byggde och designade webbsajten helt med verktyget från Hemsida24, - som kunden nu övertagit och själv kommer uppdatera i fortsättningen. Ett väldigt smidigt sätt att slippa mellanhänder, för mindre kunder.


FUNQ® WEAR skall vara en naturlig del i varje familjs garderob. Varumärket FUNQ® WEAR har funnits på marknaden sedan 2006 och står för funktion och kvalitet - Functional and Quality design.


Intresset för FUNQ® WEARs strumpor bara ökar - och inom olika områden; allt från sjukvårds- och kökspersonal, till butiksbiträden och affärsresenärer. Många återkommer och beställer fler par - dels i olika färger, men även till vänner och bekanta att ge bort som present.

 

Sortimentet för både dam och herr är stödstrumpor i bomull och nylon, sockor av både bambufiber och bomull. Utveckling och nya idéer skapas dock hela tiden - håll ögonen öppna efter spännande nyheter.