GF_sidhuvud_mobil

WEBINAR

Webinar
– i samarbete med Hemsida24

23 mars, 2017

Alexandra fick äran att hålla i Hemsida24s första live webinar, som även spelades in. 80 st inloggade gäster fick under en timme tips & inspiration om hur man kan arbeta i just detta webbverktyg, som Grundform jobbat med senaste 6 åren och skapat ca 100 hemsidor .

Ur innehållet i korta drag:
Hotell-lobby
En mycket användbar liknelse för alla som ska skapa sin webbsida, oavsett om det är med Hemsida24 eller annat webbverktyg.

Hur känns det när man första gången kliver innanför dörrarna på ett hotell kontra när man kommer första gången till en hemsidas förstasida? Alexandra jämför dessa på ett tydligt sätt – ett bra hjälpmedel när man ska bygga upp sin hemsida, och uppgiften känns övermäktig. En metafor som hotell-lobby kan då vara en hjälp på vägen.
Våga göra om
Tittarna fick även ett mycket bra tips på hur man själv kan göra en egen make-over på sin webb, utan att riskera att förstöra sin befintliga.

Tips & Trix 
När vi gick igenom alla bidrag som skickades in i tävlingen, såg vi vissa saker som många ej gjort eller tänkt på – saker som är lätta att justera. Alexandra visade några av dessa, bl.a hur man länkar sin logga till sidan Hem och hur man ställer in de rörliga panelerna i nedtonade färger och så att man får känslan av att de rör sig över bakgrunden.

Q&A

Under timmen kunde besökarna skriva frågor i chatten som besvarades av Johanna, Therese och Thomas på Hemsida24. Sista 10 minutrarna ägnade Alexandra åt att besvara några av dessa frågor live.
 

Tryck på symbolen med 4-pilar för helskärm.

Grattis HLR
I samband med detta webinar utlystes en tävling, där man som Hemsida24-kund hade möjlighet att vinna en make-over gjord av Alexandra.

Över 60 bidrag skickades in – en rolig, men svår, uppgift att välja mellan alla bidrag. Valet föll tillslut på www.hjärtochlungräddning.se.


I webinaret presenterade Alexandra det omgjorda förslaget på ny layout och jämförde med deras befintliga webb.

Före- och efterbild:

ÖNSKAR DU EGEN webb-MAKE-OVER?

Precis som för exemplet ovan med webben för Hjärt- & Lungräddning har Alexandra gjort många webb-make-overs till kunder som haft en webb gjord i Hemsida24.

En make-over kan läggas på olika prisnivåer, beroende på hur mycket som behöver göras - dock lägst 10.000 kr, exkl moms.

Kanske behöver ni både hjälp med webben, och även behov av tex trycksaker, mallar etc - då kan vi tipsa om våra GrundformsTimmar!


Fyll i formuläret för en offert.
 

Offertförfrågan