GF_sidhuvud_mobil


KLAS NÄSHOLM

Alexandra om Klas:
"Under de 10 första åren i Grundform gjorde jag allt från ax till limpa, dvs från kreativ idé till leverans av tryckfiler och logotyper i olika format. Slitigt, men var tvunget. Nu finns Klas, som gör allt detta betydligt mycket bättre och mer noggrant – alltid lika trevlig och kunnig. En riktig klippa för mig; jag kan med varm hand lämna över mina kreationer till honom för slutfix och leverans."

Roll på Grundform:
Ansvarig original & produktion

E-post: klas@grundform.se
Mobil: 070 - 295 57 75

Klas började jobba med Alexandra och Grundform som kund, och redan då stod det klart hur bra de jobbar ihop – hon kläcker idéerna och han förverkligar dem.

En annan gemensam nämnare är strävan efter struktur, ordning och reda i alla moment.

Klas är bokstavligen uppvuxen på familjetryckeriet och har den erfarenheten man bara får om man grejat själv, i alla roller och med högt och lågt. Sedan början på 2000-talet ingår även den digitala kommunikationen i hans repertoar.

"Känslan när man ser en kund som är genuint stolt över sin grafiska identitet och när man märker hur vårt arbete dessutom har förenklat vardagen för honom eller henne. Då är jobbet som roligast."

Kort CV

Nuvarande
Grundform Sthlm AB
Trycksaksoriginal och webbproduktion. Produktionsledning. Copywriting.

Tidigare i urval

Polystar Group
Ansvarig för Inhouse-avdelningen och webmaster.
Inköpare, trycksaksoriginal och produktion för digitala medier. Övergripande ansvarig för att företagets grafiska profil fungerade i det dagliga arbetet. Systemägare och utvecklingsansvarig för företagets webbplattform Episerver.

Relieftryck
Produktionsledare för tryckeriet och prepress.
Ansvar för plåtframställningen, offsettryck, boktryck, specialtryck (prägling, stansning, foliering mm) och bokbinderi.

Larserics-gruppen
Repro-, tryckeri- och bokbinderioperatör.
Producerade trycksaker från ax till limpa – montering av film och plåtframställning, tryckning, falsning, limbindning, klamring, renskärning.

Utbildningar
Klas är utbildad vid Grafiska Institutet på Stockholms Universitet samt har genomgått projekt- och produktionsledarutbildningen vid Masters of Media.

Specialistkunskap

Teknisk expertis inom tryck och webb, kombinerat med ett väl utvecklat formsinne och stor förståelse för kundens affär.

Med ovanligt bred erfarenhet och specialist-kunskap vet han vad som är rätt och fel sätt att göra saker inom grafisk produktion.

En bra resurs även vid upphandlingar och kravställning relaterat till reklam- och webbproduktion.