Polystar

»...när vi behövde hjälp med att skapa en ny grafisk profil besökte vi ett antal byråer för att försäkra oss om att vi hittade en byrå som passade just oss som företag. Det var otroligt viktigt för oss att vi hittade en byrå som inte bara är professionell och mån om kvalitet, utan även rolig och okomplicerad att jobba med. I denna process framstog Grundform omedelbart som det naturliga valet för Polystar.


Förutom att vi är extremt nöjda med resultatet av den nya grafiska profilen, så är vi även mycket imponerade av Grundform’s förmåga att alltid kunna veta precis vad vi behöver och förstå vad vi letar efter. Grundform kommer i fortsättningen att vara det självklara valet för Polystar, och borde vara det enda alternativet för alla företag som prioriterar kvalitet, enkelhet och professionalism. «


Christer Holmber, VP Marketing, Polystar Instruments AB
www.polystar.seKundinfo

Företaget är verksamt inom telekommunikation och tillhandahåller marknadsledande lösningar för ledande operatörer och tjänsteföretag, antenn och kabel-TV material samt ladd- och stressverktyg för den mobila sektorn.

Polystar Instruments AB gick ihop med OSIX AB hösten 2005. Som vid alla ihopslagningar var någon form av omprofilering behövlig; för att kunna visa upp ett enat och fräschare företag – både internt och gentemot kunder.

Brief
Grafisk omprofilering; uppdatering av befintlig logotyp, kontorsoffset, press- och mässmaterial, digitala mallar, give-aways, webb, produkt-logotyper, design av hårdvara m.m. Ta fram ny modern grafisk profil, för det ihopslagna företaget. Ledorden var proffsigt, modernt, ledande, flexibelt, enkelt, kundanpassat samt »förutsättning för kommunikation«.