CoActive

»Grundform har haft uppdraget att göra CoActives nya profil: dvs. alltifrån logotyp, färger, hemsida, foldrar mm och jag är mycket nöjd med resultatet. Feedback från mina kollegor och kunder har varit att: allt stämmer in med det som mitt företag vill förmedla, allt från synupplevelse till känsla.


Alexandra är lyhörd och nyfiken, har en förmåga att fånga upp de signaler jag vill sända ut till kunder och vad som »är« CoActive. Hon är mycket lätt att samarbeta med, har en otrolig formkänsla och är oerhört professionell. Att ha haft en och samma kontakt i Alexandra som både formgivare och projektledare är en ren styrka, både tids- och kommunikationsmässigt.
CoActive rekommenderar, med glädje, Grundform vidare till andra och jag kommer att vända mig till Alexandra även i framtiden.«

 

Filippa Dietmann, CoActive
www.coactive.se


Kundinfo 
Enpersons-konsultföretag som arbetar med professionell coaching för företag och privatpersoner.

Brief
Grafisk omprofilering; logotyp, kontors-offset, broschyrer och webbsajt. Logotypen skulle vara enkel, enfärg och gärna på något sätt skulle beskriva verksamheten.

Lösning
Företagsnamnet där bokstaven »O« innehåller två figurer, varav den ena är lite i bakgrunden – känslan som ges är att coachen står bakom individen. Figurerna används även separat som en del av den grafiska profilen. Den orange färgen togs fram tillsammans med kunden, och som kontrast behålls den ljust gröna som var en del av kundens tidigare logotyp.