Positiva förändringar i grundform

Sedan jag startade Grundform 2002, har jag jobbat helt själv (bara tagit in lite extern hjälp när topparna blivit för höga), och satt på mig olika hattar i de olika faserna i ett nytt projekt; strategi, tidsplan, kreativt arbete, produktion, avslut osv. Det har tidigare fungerat, men i takt med att kundlistan utökades och stor del av kunderna återkom med fler projekt, blev det svårare att få tiden att räcka till och att bibehålla den höga standard och engagemang i varje kund, som jag vill att Grundform står för.

Sommaren 2013 knöts därför AD:n Marie Jacobsson till Grundform - och vilken lycka det har varit att bolla idéer och skisser, och även kunnat lämna över hela projekt till denna positiva, kreativa och mycket duktiga tjej!

Sedan dess har kundlistan glädjande nog blivit ännu längre, och tiden känns nu mogen att ta in en till person: produktionsledaren & originalaren Klas Näsholm, som med enorm nogrannhet och kunskap, kommer att göra de löpande produktionsjobb som kommer in samt även paketera ihop de grafiska profilerna, efter godkännande.

Tänk att världens roligaste jobb, kunde bli ännu bättre - tack vare att få dela den med fler personer som delar min vision.
Jag ser med spänning framemot hur Grundform kommer att utvecklas detta år!

Mycket glada hälsningar
Alexandra

Nyhetsarkiv