Ny medarbetare - välkommen Klas!

Klas Näsholm, ny operativ produktionsledare på Grundform

Nu i april 2014 börjar Klas Näsholm jobba tillsammans med Alexandra och Marie på Grundform. Klas har i olika roller jobbat med Alexandra i snart 9 år, först på kundsidan och under senare år som underleverantör. Han tar nu en roll som operativ produktionsledare och originalare - och ska ta hand om en del av den löpande dagliga produktionen.

Det blir inga förändringar i Grundforms sätt att jobba med våra kunder, förutom att det nu blir ännu bättre!

Klas har utöver studier på Grafiska Institutet och Masters of Media gått den långa vägen inom den grafiska industrin och började 1995 som digitaltryckare och bokbinderioperatör i Sundbyberg. Sedan dess har det blivit roller som reprooperatör och tryckerichef, och på senare år som ansvarig för inhousebyrån på ett multinationellt telekombolag.

Det finns få situationer inom grafisk produktion för tryck och webb som Klas inte har egen praktisk erfarenhet utav, vilket blir en styrka gentemot våra kunder i form av kreativa och kostnadseffektiva lösningsförslag i produktionen.

Välkommen till Grundform, Klas!

Nyhetsarkiv