Ny medarbetare - välkommen Marie!

Ensam är inte stark. Drygt 10 år har gått sedan jag startade företaget – kundkretsen har glädjande nog hela tiden vuxit, vilket nu behöver backas upp med en till medarbetare: Marie Jacobsson har arbetat med grafisk produktion i över 10 år (bl.a Accenture och PwC) och tillsammans är vi redan efter kort tid ett oslagbart team. Väldigt roligt att dela uppdrag, visioner och idéer! Och att få tid att lyfta blicken för att kunna utveckla företaget.

Vi letar nu fler kunder och uppdrag; kanske vill du kunna lämna efter dig/mejla snyggt sälj- och informationsmaterial till kunder? Webben – den kan kanske göras både mer modern och enklare för er att själva uppdatera? När du tänker efter kanske även loggan och hela företagets profil behöver ses över? Hur är det med företagets kanske lite fyrkantiga powerpoint - nyfiken på det mer levande alternativet Prezi, som många pratar om? Vi välkomnar stora som små uppdrag.

Jag har ju redan det bästa och roligaste jobb man kan ha – men tänk om det går att ta det ytterligare en nivå – att kombinera mitt jobb med min hobby och passion? Efterlyser därför även uppdrag i kategorin mat & dryck.
 
Och till mina befintliga kunder: inget har förändrats för er, dvs samma personliga och engagerade lilla designbyrå – förutom att vi är nu två som kan hjälpa er.

Välkommen till Grundform!

/Alexandra

Nyhetsarkiv