Omnämnd som inspirerande webb

Webbverktyget Hemsida24 har lyft fram webben för PSP Media, som Grundform gjorde i december, som ett bra och inspirerande exempel.

 

Roligt att läsa kommentar av någon utomstående - man blir ju lätt hemmablind när man är mitt uppe i projektet. :-)

 

"Försäljning är en konst, och varje avslut är ett konstverk" säger säljföretaget PSP Media när man kommer in på deras hemsida. Själva hemsidan är ett väldigt bra exempel på en pedagogiskt strukturerad layout: det finns mycket material, men det är lätt att hitta det man söker efter. I överkant ligger ett bildspel som varvar grafik och bilder med citat på ett smidigt och intressant sätt, vilket gör att hemsidan känns levande och aktuell. Vi gillar också den lite excentriska, men snygga, loggan som flyter i bakgrunden.

 

www.hemsida24.se/2013/01/18/5-inspirerande-kundhemsidor-14848515

Nyhetsarkiv