Ny webb för Ross Arkitektur & Design

Grundform fick i december uppdraget att göra en helt ny webbplats för företaget Ross Arkitektur & Design AB. Förutom ett renare och mer modernt utseende, en lättare navigering har de olika objekten fått en tydligare visning av bilder.

 

En helt ny sektion är även "Inspiration" - med ett bildspel av både exteriör- och interiörbilder på flertalet av de hus som arkitekt Pål Ross har ritat.

 

Som en del av företagets nya IT-satsning för att kvalitetssäkra och effektivisera byggprocessen får alla kunder hos Ross en personlig lösenordsskyddad kund-area med löpande uppdaterad information om projektet, tex ritningar, bygghandlingar och kontaktuppgifter till entreprenörer och konsulter på just deras projekt. 

 

Även logotypen fick sig en ny färgställning, kornblått blev till guld, där payoffen "Live in a Work of Art®" lyftes in.

 

Hela denna webbplats är skapad av Grundform i online-verktyget Hemsida24, och administrationen tas nu över av kunden som själv lätt i fortsättningen kan gå in och göra förändringar i texter, bilder, navigering m.m.

 

www.ross.se