GF_sidhuvud_mobil

Vidare till slutomgången i P4C!

Idén har nu gått till 6:e och sista omgången: jurydagen den 6 april.

 

Bakgrund: För tre år sedan började en idé att gro hos mig, gällande internetsäkerhet för barn. Skisserna och idéerna har varit många sedan dess. Det följde med ett enkelt reklamblad i Tele2-fakturan från något som hette "Playing for Change": De sökte en ny omgång sociala entreprenörer för 2011 - ansökan fick fart på både affärsplan och nya idéer i detta roliga och spännande projekt.

 

Playing for Change/P4C stödjer sociala entreprenörer som gör livet bättre för barn och unga. Det är ett samarbetsprojekt mellan bolagen i Kinneviksgruppen; Kinnevik, Korsnäs, Metro, MTG, Tele2, Millicom och Hugo Stenbecks Stiftelse.

 

Läs gärna mer: www.playingforchange.se

 

/Alexandra