Välkommen Åsa :-)

En plats var ledig här på Studio Bofink i kombination med att Grundform ibland har (det trevliga problemet med) för mycket att göra. Efterlysning las därför upp bl.a på Facebook - inom kort flyttade bubblande glada och proffsiga Åsa Bergquist in här på vårt kontor - välkommen! :-)

 

Förutom det ovärderliga kreativa bollplanket blir samarbetet Grundform/Dsigner.se även en trygghet för kunden, då det finns möjlighet att dela på stora uppdrag, hjälpa varandra när uppdrag krockar och vid planerad/oplanerad frånvaro.

 
Åsa Bergquist, jobbar som AD/Grafisk formgivare - samt även grafisk producent, projektledare och kalkylator - med erfarenhet främst inom event sedan 1998.
 
Sedan 2003 driver Åsa egna företaget som konsult och har en ovanligt bred kompetens inom det mesta som rör grafik; trycksaksproduktion, promotionmaterial (kassar, utställningsmaterial mm), digitala produktioner som enklare webbanners (rörliga), webdesign, powerpointpresentationer (enkla resp rörliga mer avancerade - perfekt för mässor, utställningar etc), scenografilösningar, mässmontrar m.m.
 
De projekt Åsa arbetat med under åren är Ericsson (Sverigenivå samt globalt), Volvo AB, ABB, ASSA ABLOY, Posten, SJ, Tunstall AB med många fler, dels som anställd via ett eventbolag och som CNM frilansare (dvs en prioriterad frilansare inhouse) samt med egna kunder.


Dsigner.se