Hemsida / WEBB

loading...

webb behöver inte vara krångligt –
eller jättedyrt

Borta sen länge är den tid då företagare fick plocka fram stora plånboken för enkla uppdateringar och tillägg på sin webbsida.

Oavsett vilken omfattning din webb har eller ska ha hjälper vi dig från ax till limpa – eller så mycket du själv väljer. Ofta bygger vi hela sidan, ibland levererar vi endast anpassad grafik och texter till externa utvecklare. Eller hjälper till vid akut behov.


För oss är det viktigt att du själv kan välja hur mycket eller lite du vill göra av det löpande arbetet. Utifrån dina behov och färdigheter väljer vi tillsammans vilket verktyg vi ska bygga din webb i.

TYPISK KUND 1
Ni har ett bolag som funnits i många år. Hemsidan är gjord av någon som ni kanske ej kan få hjälp av längre, eller så har den några år på nacken, ser gammalmodig ut, svår att uppdatera vilket innebär att det ligger en massa information där som inte stämmer längre. 

> Kontakta då Grundform som ger er ett fast pris på en helt ny, snygg och modern hemsida - som ni själva mycket enkelt kan uppdatera, eller anlita Grundform att göra det löpande åt er. 
TYPISK KUND 2
Ni har ett nystartat bolag, och behöver en helt ny grafisk profil, logo och hemsida – förslagvis gjord i Wix / Hemsida24 / Heymo / Webnode .

> Kontakta då Grundform som ger er ett fast pris på ett helt "start-paket".

 
TYPISK KUND 3
Ni har ett nystartat bolag och har hittat Wix / Hemsida24 / Heymo / Webnode som verkar vara ett jättebra och enkelt verktyg för er att själva kunna uppdatera hemsidan löpande. Men... ni har varken tid eller lust att skapa er nya hemsida från början. 

> Kontakta då Grundform som ger er ett fast pris på en komplett hemsida, som ni sedan tar över och löpande sköter själva.
TYPISK KUND 4
Ni har redan en hemsida som ni själva gjort i Wix / Hemsida24 / Heymo / Webnode, men känner att trots att det är ett mycket enkelt verktyg att jobba med, känns er hemsida inte bra. 

> Kontakta då Grundform som kan gå igenom hemsidan och ge den en professionell "tvättning". Förslagsvis kan ni köpa 10
GrundformsTimmar och använda till detta.

Vilket behov har du?

  • De flesta av våra nuvarande kunder har mer eller mindre avancerade webbsidor där deras besökare hittar produkt- och tjänstinformation, kan se filmer, läsa nyheter, enkelt kontakta företaget osv.
  • Sen finns det några som utöver ovanstående helt eller delvis gör sina affärer via hemsidan, sk webbshop.
  • Några har mycket avancerad funktionalitet i form av specialutvecklade insticksprogram eller integrationer med andra system, t ex affärssystem eller CRM-verktyg och annat.
Kontakta oss när du ska inleda ditt projekt så hjälper vi dig att hitta det bästa valet för just dig.

SVÅRT ATT UPPDATERA?

Många är lite oroliga över att det ska bli krångligt att själv ta hand om webbsidan när vi är klara. Verktygen vi jobbar i är såpass lättförståeliga att det knappt behövs någon utbildning (!).

En kund till oss utbrast glatt när vi visade: "Det här är ju lättare än Word!".  En annan trodde aldrig att hon skulle lägga upp nyheter särskilt ofta i sin blogg – när vi tittade in veckan efter hade hon bloggat varje dag!

Grundformstimmar

Kunder vi samarbetar nära och långsiktigt med köper gärna våra populära GrundformsTimmar – 10 timmar i förskott till ett lägre timpris.

När vi sedan löpande gör jobb för er, meddelar vi hur många av dessa timmar som använts.
Vi loggar all tid och ni kan få en specad lista på vad timmarna använts till.

När timmarna är slut kan ni enkelt köpa en omgång till.

> Läs mer om hur detta fungerar

Dropbox

För våra återkommande kunder upprättar vi (om så önskas) en gemensam och strukturerad Dropbox-mapp.

Här lägger vi in alla grafiska byggstenar så att både vi och ni lätt hittar logotyper i olika versioner, mallar, er grafiska manual (om sådan finns) och annat som hör till marknadsföringen.

Här lägger vi  även löpande upp allt material från samarbetet.