GrundformstimmaR

loading...

NÄR SKA DU VÄLJA Grundformstimmar?

Grundform har ett 30-tal trogna kunder som vi regelbundet får utföra uppdrag åt på löpande timme*. Vi kallar det för GrundformsTimmar – ett slags klippkort hos din egna design- och webbyrå.

Utöver vår höga kvalitet och vilja att göra det lilla extra i varje projekt vill vi ge tillbaka till de som återkommande anlitar oss i form av lägre timdebitering.


Våra kunder köper dessa block om 10 timmar med lägre timpris, som under ett år kan användas till all typ av löpande grafisk hjälp, inklusive "texttvätt". Tar timmarna slut fyller de på med nytt block.
 
Att anlita en byrå behöver inte bli så dyrt som du kanske tror. Många av våra kunder är fåmansbolag som har insett hur mycket bättre, snabbare och enklare det blir när de tar professionell hjälp. Dessutom får de mer tid till att fokusera på att driva och utveckla sina affärer.

Välkommen att höra av dig!
Alexandra Németh
VD  |  Creative Director  |  AD & Grafisk Formgivare  |  Webbdesigner

Mobil: 070-78 601 78  |  alexandra@grundform.se

Vad vi kan hjälpa er med

 1. Du har ett återkommande behov av olika trycksaker – t ex foldrar, mässmaterial, visitkort, kuvert eller produktblad
 2. Du har ett löpande behov av uppdateringar av din hemsida eller ska göra epostutskick, men har inte tiden eller kunskapen att själv göra detta
 3. Du ska göra ett större projekt där du vill ha vår hjälp, men har inte helt klart för dig den fulla omfattningen av hur mycket hjälp du kommer behöva
 • Löpande produktion av trycksaker, webb, utskick,        mässmaterial och annonsering
 • Företagssidor och grafik för sociala medier (FB och Linkedin)
 • Mallar för Word, Pages, Powerpoint och Keynote
 • Nyhetsbrev i MailChimp och Get A Newsletter
 • Copywriting, texttvätt och översättning
 • Produktion av årsredovisningar, rapporter, kataloger, prospekt, avtal och IM (börs-noteringar, fastigheter m.m.).
 • Övrigt grafiskt material

Så funkar det

 1. Du köper ett paket GrundformsTimmar (eller kanske flera på en gång) i förskott till ett lägre timpris
 2. Utför vi ett uppdrag som exempelvis tar 2 timmar – då har du 8 timmar kvar, osv.
 3. Vi loggar all tid vi lägger ner, och när dina timmar börjar ta slut specificerar vi vad de använts till, samt erbjuder dig att enkelt köpa nya

PRIS

Vore det inte kanon att få hjälp av en riktig byrå för 950 kr/timme?

10 förköpta timmar till ett billigare timpris – oavsett vad du behöver hjälp med. (Ordinarie pris är 1100 - 1500 kr/tim, beroende på typ av uppdrag)
*Fördelen att välja löpande uppdrag till skillnad från uppdrag till fast pris är att du bara betalar för den tid vi faktiskt lägger ner, varken mer eller mindre. För ett fast uppdrag måste man "ta höjd" för eventuella problem som kan uppstå och därmed räkna in detta i det offererade priset.

Priser exkl. moms.