copywriting & TEXTER

"Björn har allt sedan sin copyutbildning på Berghs i början av 80-talet vikt sitt liv åt idéarbete och det skrivna ordet. Att med briljans fånga det unika i företagens verksamheter har Björn utvecklat en uppskattad förmåga att vaska fram särskiljande argument och uttrycka budskapen i kondenserad form.

Med lång erfarenhet av en mängd olika branscher bland både nationella och internationella företag är Björn en kugge i den kreativa processen där faktainsamling, strategi och kreativitet ger liv åt de texter som ska ge näring åt helheten."

TJÄNSTER

Copywriting är grunden i Humdidum. Det betyder mycket mer än att producera text. Som copywriter är Björn din trygga reklamkompis. Han förstår vad du menar, utvecklar det och hittar nya vägar. Björn lägger upp dina kampanjer, skapar koncept, ger dig lysande idéer och inspiration.

Eller så gör han helt enkelt som du säger för att du redan har tänkt klart.

Och så skriver Björn dina texter. Eller översätter och anpassar dem från engelska, danska och norska till svenska målgrupper.
 
  • Frilansande copywriter som en del av det kreativa teamet på en reklambyrå eller kommunikationsavdelning. 
  • Översättning och anpassning från engelska, danska och norska till svenska målgruppers kynnen.
  • Texttvätt. Björn förvandlar dina texter till riktigt bra copy som gör verklig nytta.
  • Delaktig i din kommunikationsprocess och skapar attraktiv kommunikation av komplicerade förhållanden.
Björn Lizana Hermansson
Mobil: 0733-588 221
bjorn@grundform.se

KONTAKT

Texttvätt
 
Kanske tänker du ibland: ”Vi skulle verkligen behöva göra något åt våra texter. Kanske fräscha upp de vi har eller skapa nya vassa budskap som får våra målgrupper att älska oss. Visst sjutton måste det finnas en copywriter som kan lösa det här på ett jäkligt bra sätt”.
 
Björn här på Grundform är redo att hjälpa dig med just det. Alltså att skapa effektiv copy från grunden, tvätta dina fintliga texter, översätta och anpassa till svenska målgrupper från engelska, norska och danska, och att vara delaktig i din kommunikationsprocess för att skapa attraktiv kommunikation av komplicerade förhållanden.
 
Det är många andra inom många områden som har tänkt samma sak och som har fått finfina lösningar bara det senaste året. Några exempel är danska soffor, japanska bilar, streamad fotboll, webbaserad elementaranalysator, gymnasieskolor, personalutveckling, porslin, GDPR, artificiell intelligens, finans, juridik, hållbarhetsrapporter, fastigheter, flyttjänster, städtjänster, återanvändning av byggavfall. Och några till.
 
Du kan använda våra populära GrundformsTimmar till löpande textvätt – vid större uppdrag gör vi en fast offert.

Dropbox

För våra kunder med fasta uppdrag upprättar vi (om så önskas) en gemensam och strukturerad Dropbox-mapp.

Här lägger vi in alla grafiska byggstenar så att både vi och ni lätt hittar logotyper i olika versioner, mallar, er grafiska manual (om sådan finns) och annat som hör till marknadsföringen.

Här lägger vi  även löpande upp allt material från samarbetet.