GF_sidhuvud_mobil

STUDIO GRUNDFORM

Studio Grundform – flexibel kreativitet
 
Grundform fyller 15 år – det firar vi med nytt spännande upplägg – Studio Grundform! Förutom Alexandra sitter tre andra kreatörer på vårt kontor - med plats för 4 till.

På reklambyrån Grundform har vi löpande uppdrag från cirka 45 kunder med olika verksamheter och storlekar, och därmed olika behov av kommunikation, kompetens, tid, typ av uppdrag etc. Det är en balans som vi hanterar varje dag för att göra alla våra kunder nöjda, glada och framgångsrika.
 
För att göra detta ännu bättre löste vi det med Studio Grundform!


Vi vill leva upp till våra kunders behov och ge en bra, kompetent, kreativ, snabb och trygg service. Därför kompletterar vi Grundforms nätverk med fler kreativa personer, som har kunskap, idéer, erfarenhet och spetskompetens inom olika områden. De blir ett bra tillskott för våra kunders kommunikationsbehov, både för snabba bollar i den dagliga verksamheten och för större och långsiktiga uppdrag.
 
Vinsten med detta blir även en gemenskap i ett kreativt team där vi kan inspirera varandra och ha kul på jobbet. Trevliga och kompetenta arbetskamrater behövs både till kaffepausen, på lunchen och förstås att bolla idéer med.

Studio Grundform erbjuder kreatörer inom olika områden att hyra plats på vårt trevliga kontor och att få gemensam kraft. Gemensamt för våra nya kollegor är att de även har egna företag och egna kunder. Vi kan med andra ord hjälpa varandra när det behövs.

Välkomna!

Alexandra Németh
VD, Grundform Sthlm AB

Kontakt
alexandra@grundform.se
Mobil: 070-78 601 78

Alexandra németh

Creative Director, AD, Grafisk Formgivare, strateg & webbdesigner

Alexandra Németh är grundaren (2003) och VD för Grundform Sthlm AB.

Innan Grundform jobbade Alexandra  inom reklam-, webb- och mediabranschen, som projektledare och designer från bl.a. Lowe Brindfors, Mattson & Friends, Lowe Tesch/Large Medium och Mikas Stockholm, samt har utbildningar från Forsbergs, Berghs och Kungliga Konsthögskolan. Läs Alexandras CV »

Kunderna på tidigare arbetsplatser har spänt över ett brett register; Saab Automobile, Coop, Abonnera/Vattenfall, Fritidsresor, Braathens, FöreningsSparbanken, Hemglass, Frionor, Centerpartiet, SJ, Systembolaget, OAS, Näckebro, Contactus/Wyeth m.fl.

Med Grundform har Alexandra senaste 15 åren jobbat med främst grafisk profilering av nystartade bolag – från att hitta på namn till att skapa allt material. Och sedan jobba med dessa kunder löpande år efter år.  Se kundlista »

Kontakt
bjorn@grundform.se
Mobil: 0733-588 221  / +880 1796 59 09 07
Skype: majorursus007

BJÖRN HERMANSSON

Copywriter – samt även texttvätt, översättningar och adaptioner

"Humdidum är copywriting. Det betyder mycket mer än att producera text. Humdidum är en trygg reklamkompis som förstår, utvecklar, hittar nya vägar, skapar kampanjer, koncept och idéer. Humdidum är delaktig i företags kommunikationsprocess och skapar attraktiv kommunikation av komplicerade förhållanden. Humdidum är en frilansande copywriter som del i ett kreativt team. Humdidum är texttvätt, översättningar och adaptioner. Många texter mår bra av en dask i baken för att komma vidare och göra nytta. Andra behöver anpassas till svenska målgrupper."

Drygt 30 år som copywriter har förstås satt sina spår i form av kunskap och erfarenhet från väldigt många människor, verksamheter, företag och myndigheter och deras olika typer av kommunikationsutmaningar. De senaste åren har Björn jobbat med kampanjer, presentationer, aktiviteter och kommunikationskoncept för Rädda Barnen, G4S, Kemetyl, Univar Nordic, EKN, Åtta45, Scania, Volvo CE, AcadeMedia, Subaru, Mitsubishi, Fristads Kansas arbetskläder, Systems, Brandskyddsteamet, Belbin, Brandskyddsteamet och Försvarshögskolan, för att nämna några. Verksamhetsberättelser och årsrapporter för Projektengagemang, BDO, EKN och Visita. Även uppdrag sedan tidigare med Grundform, t.ex för Allt i transport.

Björn jobbar och bor just nu med sin fru på andra sidan jordklotet, men flyttar hem till sommaren. Skrivbordet på Studio Grundform står redo 1 september!

Kontakt
maria@grundform.se
Mobil: 070-77 08 700

maria ferdfelt

Originalare, Grafisk formgivare, AD & Foto

Arbetar traditionellt med trycksaker, form, original, digitalt samt även foto.

Exempel på kunder:
Sickla Köpkvarter, Agentum, OTW, Stjärnurmakarna, Retail House, Towe Jewels, Lightflex, Aifo, Hairstyle by Nivin, Step Ahead, Svärdsgården, Inlite, Tollco, LäsLov, Erco Pharma, Viator Reseförsäkringar, Navexa Securities, Gavlegårdarna

Kontakt
info@staffanfriddesign.se
Mobil: 070-894 86 92

Staffan Frid

Art Director & vinimportör

Har jobbat som Art Director sedan tidigt 1990-tal, och nästan uteslutande med redaktionell design. Staffan har genom åren arbetat med så vitt skilda titlar som Tidningen Z, Magazine Café, Cosmopolitan, Residence, Tidningen Vi och Magasinet Skåne.

Idag jobbar Staffan en hel mot organisationer och företag, några av hans kunder är Cancerfonden, Nordic Choice, Svenska Dagbladet, Auctionet och Plaza Magazine.

Vid sidan av importerar Staffan även italienska naturviner, under namnet "En halv pall".