GF_sidhuvud_mobil

STUDIO GRUNDFORM

Studio Grundform – flexibel kreativitet
 
På reklambyrån Grundform har vi löpande uppdrag från cirka 45 kunder med olika verksamheter och storlekar, och därmed olika behov av kommunikation, kompetens, tid, typ av uppdrag etc. Det är en balans som vi hanterar varje dag för att göra alla våra kunder nöjda, glada och framgångsrika.
 
För att göra detta ännu bättre löste vi det med ett helt nytt Co-creative space: Studio Grundform!


Vi vill leva upp till våra kunders behov och ge en bra, kompetent, kreativ, snabb och trygg service. Därför kompletterar vi Grundforms nätverk med fler kreativa personer, som har kunskap, idéer, erfarenhet och spetskompetens inom olika områden. De blir ett bra tillskott för våra kunders kommunikationsbehov, både för snabba bollar i den dagliga verksamheten och för större och långsiktiga uppdrag.
 
Vinsten med detta blir även en gemenskap i ett kreativt team där vi kan inspirera varandra och ha kul på jobbet. Trevliga och kompetenta arbetskamrater behövs både till kaffepausen, på lunchen och förstås att bolla idéer med.

Studio Grundform erbjuder kreatörer inom olika områden att hyra plats på vårt trevliga kontor och att få gemensam kraft. Gemensamt för att alla som sitter på Studio Grundform är att alla har egna företag och egna kunder. Vi kan med andra ord hjälpa varandra när det behövs. Och våra kunder behöver bara betala för resurser som används.

Välkomna!

Alexandra Németh
VD, Grundform Sthlm AB
loading...