MatTant

»Som nystartad företagare är jag tacksam för alla råd och tips jag kan få. Samtidigt vill jag ju vara säker på att min grafiska profil tydligt speglar mig och min företagsfilosofi.
Alexandra var otroligt hjälpsam från första stund. Hon gav mig och mitt företag ett väl genomtänkt formspråk och en grafisk helhet, både i fråga om logotyp och övrig profil. Alla hennes förslag kändes kreativa och roliga, och ur ett av dessa förslag tog hon fram ett material som känns både proffsigt, roligt och genomtänkt. Loggan känns helt som ”jag”, och helheten är snygg, ren och passar mycket bra för min verksamhet.


När allt arbete var klart fick jag ett utförligt och väl beskrivet ”paket” med digitalt material, med förklaring och anvisningar om hur jag enkelt kan använda de olika dokumenten. Jag har, från första visningen, fått mycket beröm för företagets snygga profil! «


Liza Östman, MatTant
www.mattant.se

 

Kundinfo

Mattant.se är en tjänst för alla som är nyfikna på mat, motion och näringslära - som vill och behöver lära sig mer om hur man lever hälsosamt. Det är ett roligt, enkelt och snabbt sätt att få korrekt information om näringslära baserad på dagens vetenskap. Bakom företaget finns Liza Östman, näringsfysiolog utbildad vid Stockholms Universitet och Karolinska Institutet, med flerårig erfarenhet av rådgivning inom hälsa och träning. Liza är tävlande thaiboxare med bland annat ett VM-silver i bagaget.

Brief
En enkel grafisk profil av logotyp, visitkort, infoblad, faktura och Powerpointmall. Designa en logotyp; enkel, enfärg och gärna på något sätt beskriva verksamheten.

Lösning
Alla har vi vår bild av hur en mattant från skolan ser ut, men jag ville ta fram en positiv version logotypen blev därför en skön mattant i 50-talstappning.