Lavish Design

»Vi bad Grundform att utarbeta vår grafiska identitet. Alexandra lyckades på ett snabbt sätta sig in i vårt företag och förstå vår affärsidé. Hon skaffade sig tidigt i processen en känsla för våra produkter.


Med hjälp av Alexandras kompetens inom design - färg, form och layout, samt vårt kritiska granskande, skapade hon en logotyp för Lavish Design. Därifrån utarbetades hela den grafiska profilen som förmedlar just den stilrena, tidsenliga och unika design som vi står för.
Vi kan varmt rekommendera Alexandra. Framför allt har vi uppskattat hennes känsla för design, hennes förmåga att effektivt sätta sig in i vårt företag, samt hennes snabba leveranser av beställt arbete.«

 
Systrarna Anna & Lollo Norrlin, Lavish Design AB
www.lavishdesign.se

 

 

Kundinfo

Lavish Design gör smycken av silvertråd och pärlor i olika färger och storlekar. Säljs bl.a på Designtorget.

Brief
Logotyp samt kontorsoffset. Ta fram en logotyp som är enkel, men ändå flärdfull (eng. Lavish), och gärna på något vis förknippas med smyckena, samt tillhörande kontorsoffset.

Lösning
Logotyp med bokstäverna »LD«, från företagets namn, samt med två pärlor för att man direkt ska förknippa detta med de arm- och halsband som designas av Lavish Design.