Kajakspecialisten - Magnus Fischer

»Alexandra har utformat min logga, design på hemsida, visitkort, säljmaterial, affischer mm. Hon har alltid förstått hur jag vill ha det, undantagslöst kommit med flera väsentligen bättre förslag och alltid haft tålamod då jag funderat fram och tillbaka. Hon har varit väldigt engagerad och alltid levererat förunderligt snabbt. Inget betyg kan vara bättre än att jag ofta får positiva reaktioner på mitt grafiska material av mina kunder.

 

Till en början blev jag förvånad, nu har det fått mig att verkligen förstå vikten av design som en del i kommunikationen med mina kunder. Jag är glad över att ha hittat någon som har en sån känsla för hur människor uppfattar färg, form, layout, etc. Självklart kommer Alexandra att fortsätta göra mitt grafiska material.«


Magnus Fischer, Kajakspecialisten
www.kajakspecialisten.se


Kundinfo

2001 blev Magnus förste svensk att paddla runt Skandinavien. En färd som tog 204 dagar. Idag håller Magnus föredrag samt bedriver kursverksamhet kring kajakpaddling i samarbete med DN och Sjöhistoriska Muséet.

Brief
Logotyp, kontors-offset, kursinfo, annonser, affischer, mässmaterial och webbsajt. Ta fram grafisk profil som förknippas med kajakpaddling, enkel, stilren samt gärna innehåller sjöfärgen signalgult.

Lösning
Logotypen togs fram i grått och med siluetten av en paddlare i bokstaven »A«. Url:en las diskret undertill. Som kontrast/komplement till denna ljusa logotyp gjordes en konceptbild av ett sjökort som inverterats och färgats signalgult.