AddControl

»Jag kom i kontakt med Alexandra och Grundform via en gemensam vän. När jag gått in på hennes hemsida och tittat på de jobb hon utfört för andra kunder, blev jag övertygad om att Alexandra skulle vara rätt person för mitt uppdrag – att skapa en grafisk profil till min nystartade redovisningsbyrå samt ett egenutvecklat projektredovisningssystem.

 

Hon fick mig att inse värdet av att ha en grafisk profil med enhetliga visitkort, brevpapper och hemsida – företaget känns mer professionellt, genomtänkt och utmärker sig bland andra. Alexandra gjorde ett grundligt arbete med olika grafiska inriktningar i en initial fas, var mycket lyhörd för min feedback och gav sig inte förrän hon hittat en stil vi båda kände för. Faktum är att trots att jag vid en avstämning var nöjd med slutresultatet, arbetade hon extra för att få till en knorr på min profil – mycket uppskattat.

 

Utöver sin professionalitet och kreativitet, är hon dessutom en underbar person att jobba med. Jag kan bara starkt rekommendera Alexandra och Grundform till andra företag.»


Sofie Almlöw, VD AddControlAB
www.addcontrol.se


 

Kundinfo
Sofie Almlöw arbetar med ekonomi (redovisning, projektuppföljning, resurs-planering, ekonomistyrning m.m) med egna företaget AddControl. Bolaget hette tidigare Effekt Ekonomikonsult och vid namnbytet behövdes även en ny grafisk profil.

Brief
Grafisk Profil; logotyp, kontors-offset samt webbsajt. Logotyp skulle vara enkel, enfärg och gärna på något sätt beskriva verksamheten. Den framtagna profilen ska även kunna användas till AddControls webbaserade ekonomisystem. 

Lösning
Den grafiska profilen består av ett något virrigt siffer- och matrismönster. I kombination med företagsnamnet, AddControl, får man en känsla av att allt inom ekonomi kan fås under kontroll! Mönstret gjordes dels i färg, men också en renare version i ljusgrått att användas som vattenmärke, eller som en del av logotypen. 

Till det webbaserade ekonomisystemet användes samma logga och mönster, men i en grön nyans.