GF_sidhuvud_mobil

LEDIGt JOBB:
originalare*, Frilans deltid

originalare*
Frilans, deltid

Det kan finnas många skäl till varför man väljer att vara frilans. Du vill förmodligen själv kunna välja uppdrag och kunder att jobba med. Kanske vill du hämta dina barn tidigt för att kunna gosa med dem. Kanske är de lite risiga och du vill jobba hemifrån och samtidigt pyssla om dem. Eller vill du kanske jobba deltid för att du har andra åtaganden? Frihet och en önskan om balans mellan jobb och övriga livet är nog den gemensamma nämnaren.

Grattis, du verkar ha prioriteringarna rätt och är förmodligen en bra person, som vi gillar!

Grundform söker just nu efter en frilansande originalare (*gärna med inslag av AD / form / copy / produktion), från oktober och löpande - gärna långsiktigt. Behovet kan variera mellan 0-90 tim/månaden.

Eftersom vi konstant har behov av originalare vill vi gärna knyta till oss en eller flera personer för långsiktigt samarbete. Dock kan det variera väldigt mycket hur mycket hjälp som behövs, varför regelrätt anställning ej är aktuellt.

Vi har idag ett antal etablerade och duktiga konsulter vi jobbar med, men de har av olika anledningar inte möjlighet att sitta med oss rent fysiskt. Det smidigaste samarbetet sker när man snabbt kan visa något på sin skärm eller ta en briefing över en kopp kaffe. Därför behöver den vi söker även sitta hos oss i våra fina lokaler på Surbrunnsgatan 34. Då kommer vi att främst ge originaluppdragen till den person/er som sitter här.

Givetvis får du även jobba med egna andra uppdrag när du hyr plats hos oss.

VEM DU ÄR

  • Originalare (*med inslag av AD / form / copy / produktion)
  • Serviceminded & effektiv
  • Har eget företag med egna uppdrag och egen dator
  • Saknar bra kontorsplats och kollegor
  • Behöver fler uppdrag / öka din fakturering
Ålder & erfarenhet
Direkt från skolan - övertyga oss om att du är noggrann, strukturerad, kunnig, lättlärd, kreativ, nyfiken, snabb, klarar högt tempo, modig, lyhörd och service minded.

Om du är 50+ är du säkert en grym originalare av gamla skolan - välkommen! Egenskaperna som beskrivs ovan är då ganska självskrivna.

Alla däremellan givetvis också välkomna! :-)

- ETT MÅSTE -

InDesign

Vårt primära verktyg. Du måste även kunna använda formatmallar (text/stycke/objekt)

Photoshop
Illustrator


- GÄRNA -

Word & PPT

Vi gör mallar i detta vid en ny grafisk profil


- EXTRA BONUS OM DU KAN -

Sociala medier
Skapa grafik till Facebook och LinkedIn

Nyhetsbrev

Vi använder Mailchimp och Get A Newsletter

Webb
Vi jobbar i Hemsida24 och/eller WP

Hej!
Det kan tyckas vara mycket information på denna sida, men jag vill hellre få in några få riktig bra och relevanta ansökningar, än en hel hög från duktiga personer, men som kanske missat att de även behöver hyra kontorsplats hos oss.

Glada hälsningar
Alexandra

Urval kunder 2018

FÖRETAGET GRUNDFORM

Vi är en liten reklambyrå i Vasastan som funnits i 15 år. Vi jobbar primärt med grafisk profilering, där även webb är en stor del. De kunder vi tagit fram grafiska profiler för gillar det vi gör och återkommer därför med löpande grafisk form-uppdrag av många olika slag (trycksaker, mässmaterial, webb, profilprodukter, nyhetsbrev m.m.)

Mycket trevliga kunder i alla olika branscher och storlekar (ca 40 st aktiva löpande), se kundlista.

Flexibel och empatisk arbetsgivare som förstår vikten av att ha ett fungerande privatliv, att barn blir sjuka, varannan-veckas-föräldrar kan jobba mindre vissa veckor etc.

Som originalare hos oss får du möjlighet att arbeta från ax till nästan färdig limpa, i nära samarbete med Alexandra som är AD och grundare till bolaget.

Direktkontakt med kunder och leverantörer.

Grundform har mycket bra ordning på filer och ärendehantering (TicTac Mobile, Trello, Dropbox). Vi gillar ordning och reda.

DIN KONTORSPLATS

Skrivbord på snyggt och kreativt kontor, med 8 andra frilansare: AD, formgivare, copywriter - alla med egna företag.

Vid intresse kan kontorsplats tillträdas snarast.

Läs mer om kontoret >
 
loading...

Bilder från kontoret - Surbrunnsgatan 34
> Läs mer om kontoret

ANSÖKAN

Välkommen med din ansökan snarast möjligt. Löpande genomgång av ansökningar med återkoppling.

Använd helst formuläret här, eller mejla direkt till vår VD:
Alexandra Németh, alexandra@grundform.se

Känn ingen press om du inte har en helt uppdaterad tjusig CV att skicka – och att det  därför aldrig blir av att du kontaktar oss. Fyll då bara i formuläret och skriv ett övertygande meddelande istället. :-)

Är du ej originalare och vill söka jobb ändå, gör gärna det - vi sparar din ansökan om behov för just Dig kanske dyker upp framöver.
  • (max 50 MB)