GF_sidhuvud_mobil

LEDIGA JOBB
& kontorsPLATSER

Mars, 2018

SÖKES: originalare*, deltid frilans

Denna tjänst nu tillsatt!

Kan finnas många skäl till varför man väljer att vara frilans. Du vill förmodligen själv kunna välja uppdrag och kunder att jobba med. Kanske vill du hämta dina barn tidigt för att kunna gosa med dem. Kanske är de sjuka och du vill jobba hemifrån och samtidigt pyssla om dem. Eller vill du kanske jobba deltid för att du har andra åtaganden? Frihet och en önskan om balans mellan jobb och övriga livet är nog den gemensamma nämnaren.


Grattis, du verkar ha prioriteringarna rätt och är förmodligen en bra person, som vi gillar!

Grundform söker just nu efter en frilansande originalare (*gärna med inslag av AD / form / copy / produktion), deltid från april och löpande.

Mars, 2018

LEDIG KONTORSPLATS

Vi har nu ett ledigt skrivbord på vårt mycket trevliga kontor, från 1 september, 2018. Antingen hel- eller halvtid. Kanske fungerar bara varannan vecka? Vi är flexibla.

Tillträde kan ske snarast om så önskas.

Vi har inte bråttom att hyra ut platsen – viktigast är att det blir till rätt person.

Hyrs ut till någon inom kreativt yrke, t.ex AD, copy, originalare, skribent, formgivare, journalist, filmare m.fl.

Anledningen till att vi gärna ser en kreativ person är då det finns stor chans till både ömsesidig förståelse, roliga diskussioner, bollplank – samt även att kunna ge varandra jobb.
 

loading...

Bilder från kontoret R34 - Roslagsgatan 34

BESKRIVNING AV VÅRT KONTOR R34

Att hitta kontorsplats som är både kreativt och representativt är inte lätt, men det är precis så det är hos oss. Förutom alla praktiska saker nedan får du även sällskap av ett trevligt, glatt och kreativt gäng!

Kontoret är i 2 plan och delas med 5 andra bolag (med egna rum) som jobbar inom PR, event, reklam och kommunikation.

Kontoret ligger i Vasastan/Sibirien, ca 10 minuters promenad från närmsta t-bana, Roslagsbanan och pendel (Tekniska Högskolan och Odenplan). Mycket bra läge för dig som bor i Norrort.