GF_sidhuvud_mobil

LEDIGA JOBB
& kontorsPLATSER

Juni, 2018

LEDIGA KONTORSPLATSER

Vi har nu 4 lediga skrivbord på vårt mycket trevliga nya kontor, från 1 augusti, 2018. Antingen hel- eller halvtid. Kanske fungerar bara varannan vecka? Vi är flexibla.

Vi har inte bråttom att hyra ut platsen – viktigast är att det blir till rätt person.

Hyrs ut till någon inom kreativt yrke, t.ex AD, copy, originalare, skribent, formgivare, journalist, filmare m.fl.

Anledningen till att vi gärna ser en kreativ person är då det finns stor chans till både ömsesidig förståelse, roliga diskussioner, bollplank – samt även att kunna ge varandra jobb.
 

BESKRIVNING AV VÅRT KONTOR

Att hitta kontorsplats på kontor som är både kreativt och representativt är inte lätt, men det är precis så det är hos oss. Förutom alla praktiska saker får du även sällskap av ett trevligt, glatt och kreativt gäng!

Inflytt till nytt kontor 16 juli!
3 meter i tak. 6 stora fönster mot tyst innergård med fina blommor och utemöbler, där vi kan gå ut och sitta med kopp kaffe, skissa på en logga eller ha kundmöten. Stor potential att bli en magisk plats för vårt kreativa gäng på STUDIO GRUNDFORM!
I sommar ska det fixas, piffas, läggas skön matta, inredas, göras mysigt och representativt, inhandlas kaffebryggare, porslin, fåtöljer m.m. Beställas logo-skylt till fasad och inne. Ja, den roliga to-do-listan växer hela tiden.

Kontoret ligger på Surbrunnsgatan 34, mittemot Norra Brunn i Vasastan/Sibirien, ca 10 minuters promenad från närmsta t-bana, Roslagsbanan och pendel (Tekniska Högskolan och Odenplan). Mycket bra läge för dig som bor i Norrort.
loading...

Bilder från kontoret Surbrunnsgatan 34, inflytt 16 juli 2018

WORDPRESS?

Är du Wordpress-programmerare finns det goda möjligheter till uppdrag - vi ser gärna att du sitter med oss på Studio Grundform.